Produsenter

Sikker betaling:

Kortbetaling med Visa/Mastercard/Paypal

Å betale med kort på vår nettbutikk er både trygt og enkelt. Du velger betaling med PayPal, og dersom du ikke har PayPal konto velger du "gå videre til betaling" (link til venstre på siden). Du taster inn kredittkortnummeret ditt, utløpsdatoen på kortet og CVC2/CVV2 koden din. Samtidig som du utfører betaling, får du en egen PayPal konto.

PayPal har raskt blitt en global leder innen elektroniske betalingsløsninger med mer enn 153 millioner kontoer over hele verden. PayPal finnes i 190 markeder og 24 valutaer over hele verden, og muliggjør global e-handel ved hjelp av betalinger på tvers av landegrenser, valutaer og språk. Dessuten slipper du å vise kredittkortnummeret ditt til forhandlere når du betaler med PayPal.

Betalingsinformasjonen blir sendt kryptert slik at ingen får se ditt kredittkortnummer gjennom betalingsprosessen.

Når du lager en ordre hos oss og skal betale med kredittkort, blir det gjort en autorisasjon på dit kredittkort. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte, at det er dekning på det og det ikke er lagt en sperre fordi kortet er stjålet/ mistet. Dette er en sikkerhet for deg i tilfelle kortet skulle bli brukt av andre enn deg selv. Vi gjør deretter en reservasjon, hvor beløpet du handler for blir reservert for sitt bruk. Dette vil si at pengene fremdeles er på kontoen din, men at de ikke kan røres av andre enn Kondomeriet så lenge ordren eksisterer. Det er først når vi har pakket varene ferdig og har klargjort pakken for forsendelse, at pengene blir overført fra ditt kredittkort til oss.

Når du lager en ordre hos oss og skal betale med kredittkort, blir det gjort en autorisasjon på ditt kredittkort. Dette betyr at vi sjekker at kortet er ekte, at det er dekning på det og det ikke er lagt en sperre fordi kortet er stjålet/mistet. Dette er en sikkerhet for deg i tilfelle kortet skulle bli brukt av andre enn deg selv. 

 

Dersom du handler med oss via en utstedt faktura, tilkommer et fakturagebyr på kr 60,- til dekking av våre kostnader.


HjemHjem